5651 sayılı kanun nedir?

5651 sayılı kanun nedir?

Kanun maddesi internet erişiminin kontrol altına alınmasını amaçlamaktadır. İnternet üzerinden işlenen bilişim suçlarının önüne geçilmesi, suç unsuru içeren herhangi bir olay sonrasında suçlu ya da sorumluların tespit edilmesi hedeflenmiştir. İşlenen suçun mahiyetine göre uyarı, para, hapis cezası, kapatma veya yayından kaldırma gibi yaptırımlar uygulanmaktadır.

5651 sayılı kanun ile birlikte internet hizmeti sunan işletmeler de bu konuda çözüm arayışına girerek, kanuna uyumlu hale gelebilmek adına araştırmalar yapmaktadırlar. Bulutspot, işletmelerin bu arayışlarına en iyi şekilde cevap verebilmek için gerekli tüm çalışmaları yapmış ve ilgili kanunun gerekleri yerine getirilirken işletmelere ne gibi yararlar sağlanabileceği düşüncesi ile programını geliştirmiş durumdadır.

Uyarı : 5651 sayılı kanun maddesi öneri niteliği taşımamaktadır. İlgili kanun maddesinin gereklerinin yerine getirilmesi zorunlu kılınmıştır.

Bulutspot, basit ve kullanışlı arayüzü ile kullanıcıların zorlanmadan tüm işlemlerini gerçekleştirmesine olanak sağlamıştır. İşletme sahipleri arayüz üzerinden “Yönetim” bölümünde birçok veriye (Günlük Yeni Kullanıcı Sayısı, Online Kullanıcı Sayısı, Toplam Kullanıcı Sayısı, Kullanılan Data Bilgileri vs.) “Rapor” bölümünden de (Aylık, Günlük ve Saatlik Data Kullanımı, Kullanıcı Web Raporu vs.) birçok istatistiki bilgiye ulaşabilmektedirler. Ayrıca, Duyuru sistemini kullanarak Online kullanıcılarına ya da Tüm kullanıcılarına SMS ya da email ile bilgilendirme/reklam mesajları gönderebilmektedirler.

Bulutspot hakkında detaylı bilgiye www.bulutspot.com adresinden ya da 0850 300 09 93 no’lu müşteri destek hattımızı arayarak ulaşabilirsiniz.

You must be logged in to post a comment.